Forfatterskabet

 

 • Fotos af gademiljø 1914

  Forklaring til tegneren om hvordan jeg gerne vil have illustrationen.

  Erik af Danmark bliver til læse-let bog. Jeg har fået lavet en aftale med Historia Forlag om at lave læse-let version af min første roman for at få den ud til nogle flere læsere.

  Jeg har besluttet at investere i nye tegninger til læs-let bogen om Erik. Aner endnu ikke om det kan betale sig, men nu giver jeg det et skud. Det bliver sjovt at se, hvad tegneren får ud af mit oplæg.

   

 • Foto af solnedgang og heste der græsser

  Fra skumringstur med historier om ellepiger og åmanden.

  Har været afsted på skriveuge på Vallekilde Højskole i sommer. Det var en god oplevelse, det er altid rart at være sammen med andre der har interesse for at skrive. Bare at have nogen at diskutere hvordan man gennem dialog får udtrykt forskellige personers behov og karakteristika er fantastisk. Jeg tog afsted med ambitionen om at skrive min første roman ned i lix-tal så den kan bruges på læringsplatforme. Det viste sig at være svært og jeg ender nok med at have teksten i temmelig en del lix-udgaver. Hvilket jeg som lærer, ville elske at have, så kunne jeg have niveaudelt læsning af samme tekst.

 • Så er min nye udgivelse ved at være klar. Det er Andreas Erstling der har illustreret – og det er blevet virkeligt godt! Se bare her:

  Ingenmandsland omslag

  Ingenmandsland omslag

  Sneboldskampen - illustration af Andreas Erstling

  Sneboldskampen i ingenmandsland – illustration af Andreas Erstling

  På isen, illustration af Andres Erstling

  På isen – illustration af Andreas Erstling

  I klasselokalet illustration af Andreas Erstling

  I klasselokalet – illustration af Andreas Erstling

 • I øjeblikket samler jeg materiale til en ny bog.

  Jeg vil gerne have fokus på sociale processer i et ungdomsmiljø. Det er meningen at historien skal kunne belyse, hvad der kan være på spil i både store, mindre og helt små sociale fællesskaber og illustrere gruppedynamik.

  Det skal blive til en fortælling om de udfordringer der findes i et fællesskab – hvordan det kan køre skævt.

  Historien tænkes godt nok til undervisning, men skal ikke kun være en pædagogisk metode, men også en måde at være sammen på og god som historie i sig selv.

  Litteratur er en god måde at skabe fælles forståelse og det er meningen at historie skal lægge op til diskussioner og til at arbejde med trivsel.

 • Glæder mig vildt til at finde ud af hvordan og hvem der skal illustrere…

   

 • Så er jeg færdig med at skrive både fiktionsdel og faktadel til bogen “Fronten”. Den udkommer gennem Dansklærerforeningens Forlag i foråret. Jeg er spændt på at se hvem der kommer til at illustrere den. Selv er jeg gået på jagt efter fotos fra 1. Verdenskrig som kan passe til fakta-delen.