We Do Challenge Lego

Så har vi igen haft robot-konkurrence på Langeskov Skole. Man kan læse om det i Kerteminde Avis

Konkurrencen afholdes som afslutning på et forløb, hvor eleverne fra 1. kl til og med 3.kl har arbejdet med Lego We Do. De har hver tirsdag bygget robotter og leget med at programmere robotterne til at udføre forskellige handlinger.

Udfordringerne i We Do Challenge Lego gik i år ud på, at få en legorobot til at løse forskellige opgaver. De skulle køre hurtigt og standse præcist, løfte en bordtennisbold og give alarm ved hjælp af en sensor.

Eleverne leger med teknologi og problemløsning og samarbejder om at finde de bedste løsninger. Selv om det er en konkurrence er de super-gode til at hjælpe hinanden. Der var faktisk også præmier til alle i år – tak til vores sponsorer!